‘Me encanta bailar pero se me da fatal’ obri les funcions de la mostra Reclam a Vilafranca

És una producció de la companyia 'Dánzate'

La mostra de teatre ‘Reclam’, organitzada per la Universitat Jaume I de Castelló en la seua edició 31 arriba a Vilafranca, una de les seus fixes i habituals d’aquest festival. La plaça de la Casa de la Cultura acollia a continuació dels actes del 25-N l’espectacle ‘Me encanta bailar pero se me da fatal’ de la companyia ‘Dánzate’. Una forma diferent de ballar la que Andrea Dolz i Marta Sofia Gallego presentaven a Vilafranca en la vesprada de dissabte.

Eliminar els prejudicis que se puguen tindre a l’hora de ballar és una de les missions principals d’aquest espectacle escenificat a l’aire lliure i en el que la gent de Vilafranca es va animar a participar junt al col·lectiu ‘Dánzate’.

Des del propi col·lectiu s’afirmava que el seu espectacle no té edat, sinò que simplement s’han de tindre ganes de ballar i de passar-ho bé al ritme de la música.

L’espectacle ‘Me encanta bailar pero se me da fatal’ va aconseguir a Vilafranca crear l’ambient que les seues protagonistes principals pretenien. Va caure la nit però no les ganes de ballar a les portes de la Casa de Cultura.

Certament, la dansa sempre ha estat considerada com a una activitat d’èlit. El col·lectiu ‘Dánzate’ pretén desmuntar totalment aquest tòpic amb l’espectacle que s’està representant a la mostra de teatre ‘Reclam’. I el que es considera molt important és que aquesta funció està gent precisament per a la gent que, com el seu propi títol indica, no sap ballar.

Seguidament i a la Sala Carles Pons tenia lloc la representació de ‘Sempreviva’ de la companyia Mar Gómez. El ‘Reclam’ a Vilafranca continuarà aquest diumenge 3 de desembre amb ‘L’últim ball’ de la companyia L’Horta Teatre.

Directe