Morella planta l’arbre de Nadal a Cinc Cantons

Amb un pi que després s’aprofitarà per a la barraca de Sant Antoni com es feia antigament

Morella planta l’arbre de Nadal a Cinc Cantons

L’arbre de Nadal ja es troba a Cinc Cantons. La brigada municipal de Morella ha estat treballant durant tot el matí per portar el pi talat a Pereroles fins a Cinc Cantons. Després de molts anys sense plantar-ne, aquest serà el punt central de Nadal a Morella. A més, un cop finalitzades les festes, es retirarà però s’aprofitarà per a la barraca de Sant Antoni com es feia antigament.

Bernabé Sangüesa és l’alcalde de Morella

Aquest matí eren molts els i les curiosos que s’acostaven per veure com es treballava en el muntatge de l’arbre de Nadal.

Enguany l’Ajuntament de Morella ha fet un esforç per a poder il·luminar el poble, ja que les llums de la campanya de Ferrero Rocher que s’han utilitzat en els últims anys són propietat d’Electra. Ara la companyia ha decidit il·luminar un altre poble, concretament Mont-roig, i per això l’ajuntament ha hagut d’adquirir nova decoració. També l’associació d’empresaris turístics Asetmico ha participat en la decoració d’enguany. Així i tot, l’Ajuntament treballa ja en l’encesa de l’enllumenat per continuar amb la tradició.

Amb l’arbre ja plantat a Cinc Cantons, Morella es prepara ja per a rebre el Nadal, una de les èpoques més especials de l’any.

Directe