Un motorista cau per un barranc de 20 metres al xocar amb una furgoneta

El ferit s'ha traslladat en SAMU a l'Hospital General de Castelló

Un motorista cau per un barranc de 20 metres al xocar amb una furgoneta
Foto: @bombersDipcas

Minuts abans de les 10 del matí d’aquest diumenge ha tingut lloc un accident a la carretera CV-15 al seu pas per Ares del Maestrat on s’han vist implicats una motocicleta i un furgoneta.

L’accident de trànsit ha mobilitzat als parcs de bombers de La Plana i de l’Alt Maestrat per tal de rescatar al conductor de la moto, que ha caigut per un barranc de 20 metres “i de molt difícil accés” quedant atrapat i ferit, segons els propis bombers. També es va mobilitzar un equip de la Unitat de Rescat de Muntanya (URM), que finalment no va necessitar intervindre, i la Guàrdia Civil.

El “rescat per part de les dotacions” de bombers d’ambdós parcs s’ha fet “via terrestre” i el motorista ferit es traslladava a l’Hospital General de Castelló “atès per l’equip del SAMU” i també per una unitat Suport Vital Bàsic (SVB).

També el conductor de la furgoneta, amb contusions, ha sigut traslladat al mateix centre hospitalari.

Directe