Vilafranca anima als veïns i veïnes a participar en una exposició de puzles

Es podran portar a l’Oficina de Turisme fins al 26 de novembre

Durant els mesos de desembre i gener, es farà una exposició de puzles a les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Vilafranca. Junt amb l’Oficina de Turisme del municipi, l’Ajuntament ha animat a totes aquelles persones que tinguen puzles a portar-los perquè puguen ser exposats.

Puzles 3D, puzles gegants, puzles infantils, puzles simples, puzles de miniatura… “Tots els puzles seran benvinguts i es podran portar a l’Oficina de Turisme fins al 26 de novembre”, apunten fonts municipals. Durant aquestes dates es començarà a muntar aquesta exposició.

D’aquesta manera, mitjançant la participació de tot el poble, l’Ajuntament de Vilafranca i l’Oficina de Turisme crearan “una exposició en la qual es podran veure els puzles dels seus veïns i veïnes, exposats a les Sales Gòtiques”.

Directe