Alumnes del CRA Els Ports, Celumbres i Blasc d’Alagó actuen amb El Diluvi

Amb un gran concert on els més menuts han posat punt final al projecte "Trova’m a l’escola"

Trova’m va nàixer com un projecte de vertebració de la indústria musical, però va més enllà de la pròpia fira. És per això que s’intenta organitzar projectes alternatius que puguen tenir una vessant social i educativa que transmeten els valors de la música. Partint d’aquesta idea aquest 2023 ha nascut trova’m a l’escola un projecte de dinamitzacó de l’entorn rural que pretén fomentar la cultural a les escoles rurals.

En aquesta primera edició la comarca dels Ports ha estat present. Ho ha fet a través de l’alumnat del CRA Els Ports i el CEIP Blasc d’Alagó de Vilafranca els quals porten treballant des de principi de curs amb El Diluvi quatre cançons. Tota una experiència per als membres del grup valencià, que després de 12 anys de trajectòria continuen enriquint-se de projectes com aquests.

El gran treball que han dut a terme els alumnes i el grup arribaven a la seua fi aquest cap de setmana amb tres concerts exclusius on van poder demostrar tot l’après durant aquest curs i també el seu talent en quatre de les cançons de l’actuació.

En cadascuna de les cançons interpretades l’alumnat ha treballat aspectes molt diferents com l’escenografia, el cant, el ritme amb instruments o el llenguatge de signes. Tot acompanyats pel grup amb qui també van poder treballar prèviament.

Cinctorres i Vilafranca també van acollir aquest concert. Una experiència molt enriquidora per a l’alumnat i que des del CEIP Blasc d’Alagó es valorava positivament.

També des de l’Ajuntament de Vilafranca es mostraven satisfets de poder participar en la primera edició de Trova’m a l’escola de la mà d’un grup com és el Diluvi.

Tant en Forcall, com Cinctorres o Vilafranca, l’alumnat de primària va oferir un gran concert en que menuts i grans van poder gaudir de la música i una bona vesprada de convivència.

Directe