El Mucbe inaugura l’exposició ‘Salitre y Tierra’, una finestra oberta al mar i a la terra

El blau del mar i el verd de la natura predominen en la mostra de l’artista Sali García, que es podrà visitar al Mucbe fins al 7 de gener

La regidora de Cultura, María Teresa Pellicer, ha inaugurat avui al Mucbe l’exposició ‘Salitre y Tierra’ de l’artista benicarlanda Sali García de Araoz. «És una exposició amb diversos paisatges i elements amb molt de color que val la pena visitar», ha explicat la regidora.

L’exposició de Sali consta de quadres amb colors molt vius en els quals predominen el blau del mar i el verd de la natura, a més d’elements combinats amb la pintura, com són caragols de mar o petxines. La mostra també inclou peces de mobiliari antic restaurades on es poden observar poemes escrits o botelles decorades.

L’artista ha destacat que «per a mi és una passió aquesta transformació: tindre alguna cosa en desús, i donar-li una altra vida amb més color, amb el que això suposa, a més, de menor consumisme i major aprofitament dels nostres recursos».

A més, la polifacètica artista, que també es dedica a la docència impartint tallers, ha animat els joves a «seguir la seua passió i a treballar per a poder dedicar-se al que els agrada i apassiona», i que «un treball ben fet té una gran recompensa, i és estar orgullós perquè s’ha fet amb el cor».

La exhibició d’art es podrà visitar a la segona planta del Mucbe fins al 7 de gener.

Directe