La quarta edició d’Apiamigues acaba amb rècord de participació

Amb les abelles s'ensenya a interpretar i estimar el nostre món d'una manera original

Una abella, en una imatge de documentació

Fa uns anys, des del projecte de turisme apícola Apivillores es va llançar una línia de treball encaminada a l’educació dels més menuts en contextos formals, a l’escola. L’objectiu era lluitar per a la conscienciació de la societat sobre la importància de la preservació de la biodiversitat, així com el consum responsable de productes ecològics i de proximitat. I és que, amb el fil conductor de les abelles i l’apicultura, es pot ensenyar a grans i menuts a interpretar i estimar el nostre món i a ajudar a crear consciència d’una manera bonica i original.

Així és com va sorgir el projecte educatiu “Apiamigues”, que s’ha portat a terme durant els primers mesos del curs escolar al llarg d’aquests últims anys.

Enguany, el projecte ha arribat a la seua quarta edició, treballant amb un total de vint-i-un centres escolars de les tres províncies de la nostra comunitat autònoma i comptant amb més de 2.500 participants.

El fi últim d’aquest projecte subvencionat per la Conselleria d’Agricultura, és que els xiquets i xiquetes utilitzen en el seu dia a dia els coneixements i valors adquirits i, a xicoteta escala, puguen contribuir a fer d’aquest un planeta millor.

Directe