La marca de bombons reconeix a Morella com a ‘poble Ferrero Rocher’

"Juntos brillamos más" celebra enguany el seu desè aniversari

Ferrero Rocher celebra el desè aniversari de la seva icònica iniciativa “Juntos brillamos más” amb el llançament de la denominació “poble Ferrero Rocher”, una distinció que reconeix la implicació de tots els municipis que han participat en la iniciativa des de la seua creació.

La creació d’aquesta denominació està impulsada per Ferrero Rocher en el marc de la celebració del desè aniversari de “Juntos brillamos más”, la icònica campanya nadalenca de la marca. La creació d’aquesta distinció, al marge de reconèixer l’esforç i implicació dels municipis, també pretén agrair el compromís de totes les comunitats implicades en l’acció i té una intenció clara d’impulsar la visibilitat de tots els pobles per a construir un futur més brillant amb la marca de bombons.

En total, durant aquests anys, l’acció de Ferrero Rocher ha comptat amb la participació de 43 pobles repartits pel territori nacional, que han mostrat el seu compromís amb la marca en les diferents edicions d’aquesta iniciativa. En concret, 8 d’aquests municipis han pogut gaudir de la impressionant il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher a través de diferents dinàmiques de participació i al llarg dels anys.

▸ Valderrobres (Teruel / Aragón) ▸ 2013 ▸ Guanyador
▸ Frigiliana (Málaga / Andalucía) ▸ 2015 ▸ Participant
▸ Morella (Castellón / Comunidad Valenciana) ▸ 2015 ▸ Guanyador
▸ Torrecilla en Cameros (La Rioja) ▸ 2015 ▸ Participant
▸ Candelario (Salamanca / Castilla y León) ▸ 2016 ▸ Participant
▸ Frías (Burgos / Castilla y León) ▸ 2016 ▸ Participant
▸ Laguardia (Álava / País Vasco) ▸ 2016 ▸ Participant
▸ Lastres (Principado de Asturias) ▸ 2016 ▸ Participant
▸ Rubielos de Mora (Teruel / Aragón) ▸ 2016 ▸ Guanyador
▸ Zuheros (Córdoba / Andalucía) ▸ 2016 ▸ Participant
▸ Combarro (Pontevedra / Galicia) ▸ 2017 Participant
▸ Ezcaray (La Rioja) ▸ 2017 ▸ Participant
▸ Grazalema (Cádiz / Andalucía) ▸ 2017 ▸ Participant
▸ Guadalupe (Cáceres / Extremadura) ▸ 2017 ▸ Guanyador
▸ Sos del Rey Católico (Zaragoza / Aragón) ▸ 2017 ▸ Participant
▸ Vilafamés (Castellón / Comunidad Valenciana) ▸ 2017 ▸ Participant
▸ Ayllón (Segovia / Castilla y León) ▸ 2018 ▸ Participant
▸ Comillas (Cantabria) ▸ 2018 ▸ Participante
▸ Medina Sidonia (Cádiz / Andalucía) ▸ 2018 ▸ Participant
▸ Olite (Navarra) ▸ 2018 ▸ Participant
▸ Puebla de Sanabria (Zamora / Castilla y León) 2018 ▸ Guanyador
▸ Villanueva de los Infantes (Ciudad-Real / Castilla La Mancha) ▸ 2018 ▸ Participant
▸ Guadalupe (Cáceres / Extremadura) ▸ 2019 ▸ Guanyador
▸ Morella (Castellón / Comunidad Valenciana) ▸ 2019 ▸ Participant
▸ Puebla de Sanabria (Zamora / Castilla y León) ▸ 2019 ▸ Participant
▸ Rubielos de Mora (Teruel / Aragón) ▸ 2019 ▸ Participant
▸ Valderrobres (Teruel / Aragón) ▸ 2019 Participant
▸ Astorga (León / Castilla y León) ▸ 2020 ▸ Guanyador
▸ Caudete (Albacete / Castilla La Mancha) ▸ 2020 ▸ Participant
▸ Jimena de la Frontera (Cádiz / Andalucía) ▸ 2020 ▸ Participant
▸ Manzanares el Real (Comunidad de Madrid) ▸ 2020 ▸ Participant
▸ Beas (Huelva / Andalucía) ▸ 2021 ▸ Participant
▸ Briviesca (Burgos / Castilla y León) ▸ 2021 ▸ Participant
▸ Las Navas del Marqués (Ávila / Castilla y León) ▸ 2021 ▸ Participant
▸ Peñíscola (Castellón / Comunidad Valenciana) ▸ 2021 ▸ Guanyador
▸ Aínsa (Huesca / Aragón) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Cazalla de la Sierra (Sevilla / Andalucía) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Chinchón (Comunidad de Madrid) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Mojácar (Almería / Andalucía) ▸ 2022 ▸ Guanyador
▸ Portomarín (Lugo / Galicia) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Santillana del Mar (Cantabria) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Sigüenza (Guadalajara / Castilla La Mancha) ▸ 2022 ▸ Participant
▸ Benasque (Huesca / Aragón) ▸ 2023 ▸ Participant
▸ Celanova (Orense / Galicia) ▸ 2023 ▸ Participant
▸ El Burgo de Osma (Soria / Castilla y León) ▸ 2023 ▸ Participant
▸ Iznájar (Córdoba / Andalucía) ▸ 2023 ▸ Participant
▸ La Alberca (Salamanca / Castilla y León) ▸ 2023 ▸ Participant
▸ Ribadesella (Principado de Asturias) ▸ 2023 ▸ Participant

“Creem la denominació ‘pobles Ferrero Rocher’ per a mantenir un fort vincle amb tots els municipis que han format part de la història de la iniciativa nadalenca de Ferrero Rocher. Sabem que aquesta acció ha generat un fort impacte i ha estat clau per a crear un sentit de pertinença en les comunitats, que volem mantenir amb aquesta distinció, que uneix a persones de tot el territori i reconeix el seu esforç al llarg dels anys”, segons Franco Martino, director de comunicació corporativa i relacions institucionals de Ferrero Ibérica.

Durant els seus deu anys d’història, l’acció “Juntos brillamos más” ha transformat la vida de tots els municipis que gaudeixen de la il·luminació nadalenca de Ferrero Rocher, encara que també ha tingut un fort impacte en els municipis participants.

Aquesta acció publicitària ha transcendit d’una forma molt notable en les comunitats, ja que ha aconseguit generar un fort fenomen social i un impacte que afecta de manera directa en la dinamització econòmica, el desenvolupament del turisme i el sentit de pertinença de tots els municipis implicats en la iniciativa.

Durant l’esdeveniment de presentació de la desena edició de ‘Junts brillem més’, Franco Martino, director de comunicació corporativa i relacions institucionals de Ferrero Ibérica; i Daniel Anechina, director de mitjans de Ferrero Ibérica, van lliurar una placa de reconeixement al exalcalde de Guadalupe i l’alcalde de Peníscola. Després de l’acte, també es va fer lliurament de la seva distinció als representants institucionals de Mojácar que van acudir a l’acte.

Arrenca la competició en el
desè aniversari de ‘Junts brillem més’

Dijous passat, dia 2 de novembre, va arrencar la competició en el desè aniversari de ‘Junts brillem més’, amb la participació de 6 nous pobles: Benasque (Osca), Celanova (Orense), El Burgo de Osma (Soria), Iznájar (Còrdova), La Alberca (Salamanca) i Ribadesella (Astúries).

Tal com marca la tradició, Ferrero Rocher farà brillar una vegada més al poble guanyador d’aquesta competició, que es divideix en diferents fases. La primera d’elles ja està en marxa i finalitzarà el dia 16 de novembre. Posteriorment, el dia 17 de novembre s’anunciaran els quatre pobles que segueixen en la segona fase i s’obrirà una nova ronda de votacions, que s’allargarà fins al 28 de novembre. Aquesta etapa precedeix a la fase final, en la qual dos pobles competeixen per la victòria des del dia 29 de novembre fins al 10 de desembre. El dia 11 de desembre s’anunciarà el poble guanyador que hagi acumulat més vots i que, en conseqüència, serà il·luminat amb l’icònic enllumenat nadalenc de Ferrero Rocher.

L’elecció del poble guanyador i dels classificats està en mans de totes les persones que voten per un dels municipis a través de la pàgina web de Ferrero Rocher, on també es poden trobar tots els vídeos dels pobles candidats i més informació d’interès.

Directe