El teatre de Morella s’ompli per l’estrena de ‘Últimas voluntades’

El coguionista i actor, Salvador Serrano Zapater, prové de la comarca

El teatre de Morella s’ompli per l’estrena de ‘Últimas voluntades’

“Últimas voluntades”, dirigida pel murcià Joaquim Carmona, es va projectar durant el cap de setmana al Teatre Municipal de Morella. En una gran assistència de públic i omplint totes les butaques de la sala, l’estrena del film a la comarca dels Ports va ser tot un èxit.

Era més especial si escau per la visita del director, acompanyat pel coguionista i actor, Salvador Serrano Zapater -descendent per part de la seua mare de La Mata- i que a l’arribar a la comarca va recuperar molts records com per exemple “els estius en família o les festes pel carrer principal amb el meu cosí”.

A més de per aquesta relació amb el protagonista, l’Ajuntament de Morella va decidir projectar aquesta pel·lícula a la ciutat per la repercussió que està tenint durant l’any de la seua estrena.

Salvador Serrano Zapater és actor i coguionista de la pel·lícula “Últimas voluntades”

Pel que té a veure en la pel·lícula, actor i director ens van presentar un film ple d’intensitat protagonitzada per professionals tan coneguts com Fernando Tejero, Oscar Casas, Nerea Camacho o Adriana Ozores. Com reconeixia el director “açó es tot un avantatge per la professionalitat i la qualitat que tenen a l’hora de gravar en ells”

A més d’actors d’aquest calibre, també el coguionista Salvador té un paper molt peculiar a la pel·lícula, on encarna a l’antagonista d’una història on el personatge principal, interpretat per Fernando Tejero, intenta recuperar la relació amb el seu fill. El propi Salvador reconeix que és molt més emocionant fer “del ‘malo’ de la pel·lícula” per la satisfacció i el treball que t’aporta.

La pel·lícula, per ara, es pot gaudir a diversos festivals i sales de cinema. Però com ens va confirmar el mateix director, pròximament es trobarà a les principals plataformes digitals.

Directe