La fotografia i el vídeo per promocionar els negocis

El CdT de Morella continua l'oferta de formació per a professional amb un curs de fotografia i vídeos per a negocis

https://vimeo.com/882481882

Morella continua en l’oferta de formació per a professional; l’última proposta, un curs de fotografia i vídeos per a negocis.

El CdT continua en la seua oferta de formació per a professionals del sector de la comarca. En aquesta ocasió, ha estat enfocat al sector turístic encara que hem pogut trobar altres professionals.

A aquestes dos sessions, els 10 alumnes han pogut aprendre més sobre el contingut audiovisual dels seus negocis que «Principalment ha sigut gent del turisme; restaurants, allotjaments, tendes de la zona…»

L’objectiu d’aquest curs ha sigut donar a la desena d’alumnes que han assistit les bases i coneixements claus per a poder treballar el seu negoci a través del contingut audiovisual per a compartir en les diferents xarxes socials o webs dels negocis.

Per fer-ho d’una manera més fluida i concisa, la formadora del curs Raquel Gómez confirmava que «s’ha fet eixa distinció per donar una base sòlida a l’alumne que li permeta mantindre la comunicació digital en el temps».

A més de treballar i conèixer alguns perfils de les xarxes de turisme d’altres llocs com el de la Generalitat Valenciana, «la intenció és que vinguen en material dels seus negocis per adaptar-los als objectius que treballaren en la primera sessió i construir un perfil de comunicació més necessari per al seu client».

Com un dels altres objectius també s’ha volgut ressaltar la importància que una vegada finalitze aquest «els alumnes puguen mantindre la planificació de creació de continguts sense necessitat de contractar un professional».

Al mateix CdT trobarem pròximament cursos centrats precisament a donar als negocis una perspectiva de màrqueting en línia per al seu negoci com pot ser el curs de Canva o el de newsletter.

Per aprofitar-se d’aquestes formacions només s’ha d’apuntar a través de la web https://cdt.gva.es/pagina-de-buscador/

Directe