Electra Energia il·luminarà el Nadal d’un poble de Terol

Després de set anys il·luminant Morella, enguany Electra ompliran de màgia un dels pobles de Terol subministrats per la companyia elèctrica

L’any 2016 l’empresa Electra Energia va adquirir la il·luminació que Ferrero Rocher dins de la campanya “Pueblo Bello y Bueno” va portar a Morella en el 2015. Després de finalitzar el Conveni de set anys signat amb el Patronat de Turisme, l’associació ASETMICO i l’Ajuntament de Morella, aquest 2023 les llums brillaran en un dels municipis de Terol subministrats per Electra del Maestrazgo.

El conveni va ser signat el 2 de desembre de 2016 pels seus respectius representants: Rhamses Ripollés, representant del Patronat de Turisme, Joaquín Deusdad, representant de ASETMICO i Rafael Amela, president de Electra Maestrazgo. La finalització del conveni, en l’any passat 2022, va coincidir amb el centenari de la creació del grup. Eixe mateix any ja es va comunicar a través d’una nota de premsa la finalització d’aquest.

Pel que respecta a l’Ajuntament de Morella i l’associació ASETMICO, tots dos van ser informats a mode recordatori el mes de juliol passat del 2023 que la il·luminació de Electra ja no romandrà en el municipi de Morella aquest nadal.

Enguany, la campanya #ElectraIluminaTuPueblo compta amb 8 municipis participants: Monroyo, Mas de las Matas, La Ginebrosa, Castellote, La Codoñera, Bordón, Belmonte de San José i Aguaviva. Per a optar a ser el municipi seleccionat i rebre la il·luminació de Electra, cada poble va presentar la seua candidatura a través d’un vídeo, on explicava per què la seua localitat mereix ser la protagonista de Electra durant aquest nadal.

El municipi guanyador es triarà per votació pública a través dels perfils d’Instagram de @electraenergia i @electradelmaestrazgo. Les votacions es duran a terme en un vídeo en format reels que apareixerà publicat en els dos comptes al mateix temps.

↳ Les votacions es duran a terme en tres fases:
▸ 1r fase de votacions: per a iniciar les votacions, s’ha realitzat un sorteig amb l’objectiu de triar de manera totalment aleatòria quins municipis s’enfrontaran entre ells en aquesta primera fase de votacions. El sorteig s’ha publicat en les xarxes socials del grup. Així doncs, la primera fase de votacions tindrà lloc del dia 10 de novembre a les 9:30h fins al dia 13 de novembre a les 9:30h. Els resultats i pobles guanyadors d’aquesta primera fase es compartiran aquest mateix dia.
▸ 2n fase de votacions: tindrà lloc del dia 13 de novembre a les 14:30h al 15 de novembre a les 14:30h. Els resultats i pobles guanyadors d’aquesta segona fase es compartiran eixe mateix dia.
▸ Votació final: tindrà lloc del dia 17 de novembre a les 9:30h al 20 de novembre a les 9:30h.

El municipi guanyador es compartirà eixe mateix dia, 20 de novembre, a través de les xarxes socials del grup. D’aquesta manera, el poble guanyador podrà gaudir durant aquest nadal de la il·luminació nadalenca proporcionada per Electra energia per a il·luminar un dels seus racons.

L’any 2024, es repetirà el mateix concurs però els candidats seran els pobles de Castelló connectats per Maestrazgo Distribució (Ares del Maestrat, Castell de Cabres, Castellfort, Catí, Cinctorres, Xert, Forcall, La Jana, La Mata, Pedanies de Morella, Olocau del Rei, Palanques, Portell, La Pobla de Benifassà, Bel, Sant Jordi, la Todolella, Traiguera, Vallibona, Villores i Sorita).

Directe