Detingut un home per possible cas de violència de genere

La matinada del divendres al dissabte efectius de la Guàrdia Civil van detenir un home al carrer Juan Giner de Morella

Detingut un home per possible cas de violència de genere

La matinada del divendres al dissabte efectius de la Guàrdia Civil van detenir un home al carrer Juan Giner de Morella. Sembla que es tracta d’un possible cas de violència de genere.

Segons veïns que van vore l’escena l’home portava un gavinet. Mentre la seva parella s’havia refugiat en un local del mateix carrer.Es tractaria d’una parella que resideixen a la ciutat de Morella.

Morella va patir cap a les dos de la matinada un apagó del subminitre elèctric que va coincidir amb l’inici dels fets. Els forts crits de la persona detinguda va despertar a molts veïns que no entenien el que estava succedint.

Dos vehicles de la Guardia Civil es van desplaçar fins el lloc on van procedir a la detenció del pressunte agresor. La seua parella va ser atessa per efectius de la Guardia Civil i va ser traslladada amb un dels vehicles. També va acudir una dotació SAMU.

Telèfon 016

Cal recordar que davant qualsevol indici de violència de gènere cal avisar al telèfon 016. Es tracta d’un número d’emergències gratuït que és confidencial i que no deixa registre de la telefonada.

Les companyies fabricadores de telefonia mòbil han desenvolupat funcionalitats dirigides al fet que les anomenades al Servei 016 d’informació i assessorament jurídic en violència de gènere no queden emmagatzemades en el registre de crides dels telèfons intel·ligents.

El Ministeri d’Igualtat, per mitjà de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere, presta el Servei telefònic d’informació, d’assessorament jurídic i d’atenció psicosocial immediata per personal especialitzat a totes les formes de violència contra les dones, a través del número telefònic de marcació abreujada 016; per WhatsApp en el número 600 000 016; a través d’un xat en línia en la pàgina web de la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere i per correu electrònic al servei 016 en línia: 016-online@igualdad.gob.es.

Tarjeta016

Directe