El morellà David Gil, nominat als “Òscar” de la fotografia de Bodes

Competirà als premis Golden Lens en la categoria “Fotògraf Revelació de l’Any”

El morellà David Gil, nominat als “Òscar” de la fotografia de Bodes

David Gil, de Morella, ha estat nominat als premis Golden Lens del directori internacional Inspiration Photographers, que estan considerats com els Oscar de la fotografia de bodes. El morellà competirà en la categoria “Fotògraf Revelació de l’Any”, després d’una temporada en la que li han premiat dos reportatges de boda i cinc fotografies.

El fotògraf David Gil explica que “fa uns anys era inimaginable arribar fins ací. M’he passat anys mirant les nominacions per veure qui competiria per estos premis i ara et veus en esta llista, entre fotògrafs d’un talent i prestigi increïble i és com un somni”.

A més, assenyala que “el simple fet d’estar nominat és ja com un gran premi. Estan reconeixent el teu esforç, la teua dedicació i com fas el teu treball i això és un orgull i una motivació extra per continuar fent el que més t’agrada”.

David Gil treballa com a fotògraf des de fa 14 anys. Sempre unit amb el periodisme o la gestió de xarxes socials, com aquella campanya que va coordinar de “Morella, pueblo bello y bueno” de Ferrero Rocher en 2015. Fa 5 anys es va endinsar en la fotografia de bodes i va començar este nou camí. En 2021 va obrir un estudi de fotografia a Morella, on fa fotografia de bodes, famílies i per a empreses i on també gestiona comptes de xarxes socials o pàgines web.

No és la primera volta que el fotògraf morellà rep reconeixements pel seu treball en les bodes. En 2020 i 2021 va finalitzar entre els deu millors fotògrafs en el col·lectiu de fotografia documental de bodes, Flecha en Blanco. Esta temporada ha rebut un Fearless Award i també es troba ara mateix entre els deu millors fotògrafs de l’any en la categoria de reportatges en el directori internacional “FDB- Fotógrafos de Boda”.

El 23 de novembre es celebrarà la Gal·la dels Golden Lens en Brasil i allí es desvelarà qui són els guanyadors de les diferents categories.

Directe