Investigat per circular a 183Km/h a la carretera La Pobla Tornesa-Vilafranca

L'actuació ha sigut efectuada per efectius del Destacament de Trànsit de Castelló i de l'Equip d'Atestats pertanyents al Subsector de Trànsit de Castelló

Arxiu

Efectius del Destacament de Trànsit Castelló i de l’Equip d’Atestats pertanyents al Subsector de trànsit de Castelló, han investigat a un home de 23 anys per un delicte contra la seguretat viària, en interceptar al vehicle que conduïa a una velocitat de 183 km/h en una via limitada a 80 km/h, en la Crta. CV-15 (La Pobla de Tornesa-Villafranca).

Després d’aplicar els marges d’error, es va procedir a la investigació del conductor com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària en conduir un vehicle de motor amb un excés de velocitat superior al reglamentari. Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Castelló.

Segons el nostre Codi Penal, el delicte d’excés de velocitat comporta una pena de presó de tres a sis mesos o multa de sis a dotze mesos, o treballs en benefici de la comunitat de trenta-un a noranta dies. En qualsevol cas, s’imposarà també la pena de privació del dret a conduir vehicles i ciclomotors per temps superior a un i fins a quatre anys.

La Guàrdia Civil recorda la importància del compliment de les normes de trànsit , ja que comportaments com els ací exposats posen en perill la vida i integritat física dels conductors i usuaris de les vies.

Directe