Noves instal.lacions per l’escola de primaria i l’Escola de Música de Morella

Conjunts instrumentals i sensibilització artística són noves assignatures que s’imparteixen per a les xiquetes i xiquets

Noves instal.lacions per l’escola de primaria  i l’Escola de Música de Morella

El CEIP Mare de Déu de Vallivana ha començat el curs escolar 2023-2024 amb el nou aulari situat baix de la pista esportiva projectat dins de les obres de millora del centre al Pla Edificant de la Generalitat Valenciana. A més, durant l’estiu també s’ha reformat la cuina i enriquit el servei de menjador.

Amb el Pla Edificant el govern valencià va projectar una actuació amb un pressupost d’1.500.000 euros per a la millora d’infraestructures educatives. Així, s’han ampliat el nombre d’aules, així com altres reformes que necessitava l’edifici per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació elèctrica, la calefacció, l’aïllament i el mobiliari.

D’altra banda, també ha començat el curs de l’Escola Municipal de Música a les noves instal·lacions de l’edifici Colomer Zurita. Aquest arranca amb noves assignatures com la de conjunts instrumentals on les xiquetes i xiquets muntaran els seus grups on relacionar-se amb la música com a protagonista. També s’ha establert l’assignatura de sensibilització artística destinada a alumnes de tres i quatre anys per a descobrir i iniciar-se en el món de la música.

La regidora d’Educació, Infància i Cultura, Ruth Martínez, ha destacat que “ha començat un curs ja amb normalitat en acabar totes les obres del nou aulari” i ha afegit que “les reformes de la cuina s’han fet durant el mes d’agost perquè el servei de menjador no es vera afectat”. L’edil ha explicat que “l’alumnat torna a tindre el pati disponible i ja no són necessaris els espais ocupats al carrer durant el curs passat”. Finalment, ha remarcat “la importància de l’Escola de Música per a formar a les xiquetes i xiquets que en un futur formaran part dels diferents grups i associacions musicals de Morella”.

Directe