Turisme Comunitat Valenciana reactiva el Bo Viatge

Fins desembre llança 2.000 nous codis de reserva. Entre gener i maig d'enguany es van registrar prop de 30.000 reserves, al voltant de 90.000 persones beneficiades

Turisme Comunitat Valenciana reactiva el Bo viatge per al darrer trimestre de l’any. El bo viatge permet als empadronats a la Comunitat Valenciana realitzar reserves amb un 60 % de descompte per a viatjar dins del territori valencià de setembre a desembre. El Bo Viatge va generar prop de 30.000 reserves en el primer semestre d’enguany i va mobilitzar vora 19 milions d’euros en el sector

El bo viatge ha donat molts bons resultats per a la nostra comarca. El sector esperava que el nou govern mantinguera aquest projecte que incentiva el consum intern augmentant les reserves en temporada mitja i baixa.
La conselleria informava el primer dia de setembre que es reactivava i que s’han llançat els primers 2.000 nous codis perquè els usuaris puguen començar a viatjar durant l’últim trimestre del 2023.

En concret, entre el 18 de setembre i el 22 de desembre d’enguany, que correspon al segon període del programa, i en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa, es pot reservar tant l’estança com els serveis complementaris, que també compten amb bonificació, entre aquests, la manutenció, tractaments de salut i benestar, activitats esportives o excursions.

Els descomptes del 60 % del total de la reserva, són prou atractius per a que s’allargan en el temps les bones xifres d’ocupació registrades aquest estiu a la Comunitat Valenciana, així com contribuir a la desestacionalitat turística en la resta de mesos fins a final d’any.

La Conselleria d’industria afirma que “Turisme treballa en una nova edició del Bo Viatge per a 2024 amb algunes novetats”, amb l’objectiu que arribe a un nombre més elevat de persones beneficiàries.

El programa Bo Viatge 2023 està dotat amb un total de 15 milions d’euros, dels quals prop d’11 milions han sigut destinats al primer període, comprés entre gener i maig d’enguany, i que va registrar prop de 30.000 reserves, la qual cosa suposa al voltant de 90.000 persones beneficiades.

Directe