La universitat per a majors a la seu de Morella comptarà amb vora 30 alumnes el pròxim curs

El nou curs començarà el pròxim 25 de setembre i enguany arriba carregat de novetats

La Universitat per a Majors és un projecte engegat per la Universitat Jaume I de Castelló que busca donar una sortida a les inquietuds culturals de les persones grans de les diferents comarques de la província. A la comarca dels Ports, hi ha dos seus la de Vilafranca i Morella. Ambdues compten amb una gran trajectòria i també bona rebuda pels majors dels nostres pobles. Tant és així que cada any són més els matriculats o almenys la xifra es manté.

A Morella aquest dimarts s’obria la biblioteca municipal per a poder formalitzar la matrícula i de moment, són ja 28 els inscrits. Un gran nombre procedent de Forcall.

La Universitat per a majors de 65 anys dona l’oportunitat d’adquirir nous coneixements a aquelles persones que de més joves no ho van poder fer o bé aprofundir en aquelles qüestions sobre les quals tenen més interés. Per això, cada any la formació és ben variada, sempre pensant en les inquietuds i necessitats de l’alumnat. Per tant, en aquest curs els i les alumnes aprendran més sobre història, art, tecnologia, però també gaudiran de nous tallers i intercanvis amb altres seus.

En els tallers aprendran història, noves tecnologies, però també música. I és a les seus de la comarca dels Ports, la música és molt important per als seus alumnes.

Des de la Universitat Jaume I de Castelló es mostraven satisfets, un any més, de l’acollida que té aquest projecte i també de la implicació de l’alumnat, ja que molts d’ells repeteixen des de fa anys i aporten noves idees.

La inauguració oficial del curs 2023-2024 de la universitat per a majors de l’UJI serà el pròxim 18 de setembre, el 20 del mateix mes es farà una interseu i el dia 25 començarà el curs a la seu de Morella.

Directe