Els xiquets, protagonistes de les festes de Forcall

Forcall organitza una vesprada per als més menuts amb una xocolatada i el teatre infantil «En verd»

Forcall encara la recta final de les seues festes en honor a la Mare de Déu de la Consolació i a Sant Víctor. Ahir dijous, es dedicava la jornada als més menuts del poble amb activitats com l’actuació de teatre en verd que finalitzava amb una xocolatada per a tots els xiquets i xiquetes. Una activitat organitzada per la comissió de festes i patrocinada per la la Colònia Forcallano-Catalana.

Dintre de les seues festes patronals, Forcall celebrava este dijous el dia dels xiquets i xiquetes. Ho feia amb l’actuació infantil Teatre en verd. Un espectacle al voltant del reciclatge dirigit als més menuts i un van poder aprendre d’una manera participativa i dinàmica la importància de reciclar i també de com fer-ho correctament. Per exemple, van aprendre com es deposita correctament l’oli que ja està usat i que s’ha de fer amb ell. En acabar, tots van poder gaudir d’una xocolatada. Des de la comissió de festes agraïen la participació tant en aquesta jornada com en totes les activitats que han preparat al llarg de les festes.

Les festes de Forcall han estat pensades per a menuts, grans, joves i per a tots els gustos. Durant vuit dies han pogut gaudir d’actuacions musicals, bous, activitats infantils, menjades, concursos i com no, dels actes més tradicionals i els dedicats als seus patrons la Mare de Déu de la Consolació i Sant Víctor.

Per a la colla el Grévol, aquest era el primer any assumint la comissió de festes. Un repte que han assumit amb moltes ganes i il·lusió, però també amb una mica de cansament i és que han estat uns dies molt intensos, plens d’activitats i amb molta feina quant a organització. Tot i això, Cristina Artola una de les membres de la comissió assegurava que ha estat tot un èxit i ben segur repetiran uns anys més.

Amb un ull posat al cel a causa de les previsions meteorològiques, Forcall finalitzarà les seues festes este dissabte amb el dia dels cornupetes. Els actes taurins seran el plat fort del cap de setmana però, també hi haurà tardeos i ball a la nit.

Directe