Gran Prix amb vaquetes a les festes de Todolella

La vesprada del Gran Prix en vaquetes va acollir a diferents grups dels pobles del voltant de la comarca per gaudir dels jocs i de la festa.

Les festes patronals de Todolella continuen en la setmana gran i en la gran varietat d’activitats que conten a la seua programació aquest any en l’arribada de la nova comissió de festes. Si l’altre dia veiem el muntatge de barreres per part de la comissió de festes i de l’ajuntament, ahir vam poder gaudir de la vesprada de Gran Prix, una novetat que trau la programació d’aquest any.

En un total de cinc grups els participants arribats de Morella, Forcall i de la mateix Todolella van participar en els diferents jocs en la vaqueta portant diferents disfresses o vestimentes originals. Als jocs en les vaquetes van poder veure el joc del mocador o un altre que consistia a omplir ampolles d’aigua entre altres. Tots ells de participar en grup mentre que la vaqueta es passejava per la plaça i a algú li va donar més d’un ensurt.

La programació de festes de Todolella porten aquests anys varietat d’activitats gràcies també a la comissió de festes. Un grup de jóvens que han decidit ajuntar-se per oferir als veïns i veïnes del poble les millors festes de Todolella.

Les festes començaven el dilluns amb el dia de la dona, continuaven amb el dia de l’esport dels caçadors. Tot i que la nova comissió porten pocs dies encara aquests vuit dies intensos amb ganes. Són conscients del treball que hi ha darrere, però estan disposats a treballar per al poble.

Pel que queda als pròxims dies aquesta nit al sopar popular el seguira el bou embolat de la ramaderia germans Colomer, patrocinades per la Penya El Diable que han programat i de la resta d’actes taurins per acabar la nit en orquestra i discomòbil.

Al cap de setmana, el dissabte és el dia de la germanor en el dinar popular i el diumenge es celebrara la tradicional missa solemne en honor al patró de Sant Bartolome. Un cap de setmana ple per acomiadar aquestes festes patronals 2023.

Directe