Els Ports es queda sense el darrer pregoner

José Maria Messeguer Ulldemolins ha estat vora 30 anys anunciant a viva veu les novetats vallibonenques pels seus carrers

Esta setmana hem perdut al darrer pregoner de la comarca. José Maria Messeguer Ulldemolins, va ser soterrat ahir al seu poble, Vallibona.

Només feia 5 dies que havia fet el seu últim pregó, va ser el 16 d’agost quan anuncià amb la seua trompeta per tots els carrers que s’havia instal·lat una parada de roba, a la plaça del “Vall Més Amunt”, com recorden els veins.

L’any 2007 l’associació cultural “Amics de Vallibona” li va atorgar el guardó “Esquiroler de l’Any”. Era tota una institució per tant a Vallibona i comarca i és que els seus vora 30 anys anunciant a viva veu les novetats vallibonenques pels carrers el feien un personatge únic, a banda de les seues bondats com a persona, com bé destacava l’alcalde. També a nosaltres, la premsa, sempre ens va tratar d’allò més bé.

Directe