Cinctorres honora a la Marededéu de Gràcia

A l'ofrena a la Marededéu de Gràcia van participar 250 xiquets amb diferents disfresses

Cinctorres ha començat la setmana gran amb l’ofrena a la Mare de Déu de Gràcia, patrona dels cinctorrans. Els xiquets i xiquetes del poble, ben disfressats han estat els protagonistes. La Comissió de festes es va encarregar de disposar els rams en gràcia per formar un bonic dibuix

La Mare de Déu de gràcia, patrona dels cinctorrans, va rebre una gran quantitat de rams que deixaven dins de l’església un aroma a espígol i lavanda a més d’una estampa molt acolorida. 250 xiquets en diferents disfresses van passar acompanyats pels familiars a més de les associacions, l’ajuntament i els quintos.

En disfresses de bombers, de Batman, de fades o de cotxes de xoc entre una gran multitud d’idees i vestimentes originals, els xiquets i xiquetes del poble van participar, després, en la cercavila que els portaria al local de festes.

En un mussol gegant, uns grans zancuts i un carro que feia sonar la música, els xiquets arribaven fins al local on la cercavila començava l’actuació musical i els jocs per a ells.

Directe