Urban Sketchers Castelló es reuneix a Ares per gaudir de l’art

La trobada també permet descobrir els singulars espais que amaga el poble d'Ares

Ares continua immers en les seues festes patronals. Unes festes que s’allargaran fins al pròxim diumenge i que comptaven dintre de la seua programació en la trobada d’urban Sketchers de la província de Castelló. Una trobada que des de fa anys s’organitza al mes d’agost i reuneix tant a menuts com a grans aficionats al dibuix.

Queden en un poble perquè cadascun es col·loque on vulga i cadascun dibuixa allò que més li agrada o un mateix indret, però des de diferents punts de vista i amb la tècnica i format que ells i elles mateixes escullen. Això, és el que fan els urban Sketchers que apleguen tant professionals com aficionats del dibuix i que s’han donat cita aquest cap de setmana a Ares.
El dia ha acompanyat i els participants han gaudit de la seua afició amb companyia.

Els participants, alguns d’Ares, però altres d’arreu de la província de Castelló han quedat meravellats del poble.

Durant el matí els sketchers s’han repartit per dibuixar qualsevol detall, des del castell fins a la porta de l’església. I és que en aquesta trobada tot val, els participants poden pintar allò que més els inspira del poble i en la tècnica que ells creguen oportuna.

L’objectiu, reunir amants de la pintura i a la vegada donar a conéixer el poble. Una iniciativa que des de fa uns anys s’inclou en el programa de festes d’Ares i que un any més ha tingut molta participació, també entre els més joves.

Les festes d’Ares del Maestrat s’allargaran fins al pròxim diumenge 27 d’agost amb música, jocs, bous i activitats per a totes les edats.

Directe