L’Associació musical Mestre Candel omple la plaça

Les bandes sonores de les pel·lícules de Disney protagonitzen el concert de l'Associació Musical Mestre Candel

Sols fan un concert a l’any a l’aire lliure. Sol ser a festes, però enguany en ser Anunci s’ha repartit tot al llarg d’agost. És el concert que es feia tradicionalment el dia de l’oferta de plats per a la Marededeu. Es va acabar l’oferta, però els músics han mantingut la cita en el seu calendari d’actuacions.

Segons afirma Toni Ortí, director de la banda de música, “este concert ve de quan es feia la tradicional oferta de productes típics de Morella, després ha continuat com un concert tradicional de l’agost”.El repertori escollit va agradar tant a grans com a menuts. La música de pel·lícules de Disney va ressonar per tots els porxes. En aquest tipus de concert, “sempre és important que les peces diguen conegudes i les seves pel·lícules ja són populars”, destaca Toni Ortí.

El relleu generacional està assegurat en esta banda. Fa goig veure-la créixer d’any en any amb els joves músics que es formen en l’escola d’educands. Per
Pel director de la banda, “estem contents pels joves que es van incorporant, és la base perquè si no ja sabeu el que passe als pobles”.

Són nombroses les eixides que la banda de Morella realitza en el calendari anual de festes. La seva participació realça les diferents manifestacions. Cercaviles, concerts i acompanyament a les processons… la seua aportació és fonamental per al lluïment de qualsevol data, i l’alegria que contagien al seu pas és parell al goig que sent el veïnat pel talent i la joventut dels músics que la conformen. Aquest divendres ens van fer tornar a gaudir amb un concert molt treballat amb la música de Disney.

Directe