Un concert multitudinari tanca l’Early Music Morella

Amb la representació de La dansa de la mort

Early Music Morella, Curs i Festival Internacional de Música Medieval i Renaixentista, va tancar edició amb un multitudinari concert que clausurava la dotzena edició d’aquest esdeveniment cultural que ha comptat amb més de 3.200 espectadors en 16 concerts, 5 conferències, una taula de debat i nombroses activitats, del 20 al 27 de juliol. L’espectacle La dansa de la mort és una celebració festiva i coral, amb cant gregorià, polifonia, percussió i dansa que va comptar amb els Gaiters de Morella i amb 150 músics entre professors i alumnes que van actuar en l’Arxiprestal de Santa María La Major.

La programació s’ha desenvolupat sota el lema Feminae, per a endinsar-se en l’univers femení i el de les compositores de l’Edat mitjana i el Renaixement. El festival, dirigit per Carles Magraner i organitzat per l’Associació Cultural Comes, ha comptat amb la participació de prestigioses formacions, músics, ponents, programadors internacionals i més de 120 estudiants, de països com Alemanya, Bèlgica, Finlàndia, França, Itàlia, l’Iran, el Japó, el Marroc, Mèxic, el Regne Unit, Suècia o Suïssa, que han accedit a una formació d’excel·lència especialitzada en música antiga.

Pino de Vittorio & Toni Aparisi i Robert Cases amb el programa Il mondo delle done.

Les diferents propostes d’aquest projecte artístic, educatiu i social, han tingut un gran acolliment del públic en una edició que ha experimentat un augment notable de concerts i activitats i un impuls en la seva internacionalització.

Directe