S’ultimen els preparatius a pocs dies abans que arranque l’aplec 2023 a Morella

La 44 edició de l'Aplec dels Ports se celebrara del 27 al 30 de juliol

S’ultimen els preparatius a pocs dies abans que arranque l’aplec 2023 a Morella

Els veïns i veïnes de Morella ja ultimen els detalls a dos dies de l’inici de la 44 edició de l’Aplec dels Ports. En aquesta ocasió el festival durara quatre dies, de dijous a diumenge i rebrà a veïns de la comarca així com turistes en un cartell ple d’artistes i activitats per a tots els públics.

Aquests quatre dies a la ciutat de Morella es podrà gaudir de concerts, monòlegs, i activitats culturals en diferents punts del poble. Els preparatius a l’espai firal i al Pla d’estudis, que seran els principals llocs de celebració on a més s’ha ubicat el menjador i les barres, ja estan quasi a punt en el menjar i les begudes.

A més s’han preparat els diferents llocs d’aparcament a Santa Lucia i La Puritat i d’acampada a Sant Miquel per als visitants, tots ells senyalitzats en cartells de l’Aplec. Com a les últimes edicions la festa també contara en un punt violeta amb voluntaris per poder gaudir d’una festa tranquil·la.

Lluc García és el president de la Comissió Organitzadora de l’Aplec dels Ports

Tota aquesta organització no seria possible sense tots els voluntaris que s’han presentat per donar suport als treballs d’aquests dies. L’aplec com cada any és d’entrada lliure i té com a objectiu visibilitzar les comarques dels Ports, així des de l’organització recorden la importància de consumir dins els menjadors i les barres perquè aquesta festa puga continuar molts anys més.

Directe