Continua el muntatge d’Aladre, Falcí i Trill, els tres escenaris de l’Aplec

Tot a punt per a que la gran quantitat d'actuacions previstes a la gran festa comarcal siguen una realitat

La 44ª edició de l’Aplec dels Ports que es celebra a Morella entre el 27 i el 30 de juliol continua amb els preparatius ja que la festa comarcal comença demà mateix. L’Aplec de Morella comptarà amb tres escenaris principals que estan sent preparats actualment, cadascún d’ells albergarà activitats referents a diferents temàtiques. Un escenari serà per a concerts nocturns, un altres per activitats culturals i dedicades als més menuts i un tercer albergarà actuacions per la vesprada i també l’acte inaugural del 44è Aplec dels Ports en la jornada de divendres.

Pau Escribano és membre de la Comissió Organitzadora del 44è Aplec dels Ports

L’Aplec dels Ports obrirà les actuacions en la jornada del dijous 27 fins al diumenge 30 de juliol amb gran quantitat d’actuacions al llarg dels quatre dies. Son molts els grups que visitaran l’Aplec dels Ports a Morella durant els propers dies.

A més, la Comissió del 44è Aplec dels Ports ha donat a conèixer a les xarxes socials el manual del bon aplequer. Un seguit de recomanacions en les que es recorda que l’Aplec és una festa autogestionada on tot el benefici s’el queda el poble i amb 4 punts principals a tindre en compte. Col·laborar en les barres sense fer botellot, respectar l’entorn, tenir cura de les instal·lacions i fer festa però sense trencar la dels i les altres. La supervivència de l’Aplec depén de tots i totes!

Directe