La Junta Directiva d’Altmaesports aprova 17 projectes LEADER

Amb cases rurals, agències de publicitat, tallers mecànics o indústries agroalimentàries

La Junta Directiva d’Altmaesports aprova 17 projectes LEADER

El dimecres 19 de juliol es va reunir la junta directiva d’Altmaesports, el Grup d’Acció Local d’Els Ports i de l’Alt Maestrat, per proposar a la Conselleria el pagament de les ajudes executades, per un import de 224.000 €.

Els projectes que s’han beneficiat són 17, i les temàtiques de cadascun són molt variades. Des de cases rurals, fins agències de publicitat, passant per empreses forestals i tallers mecànics o indústries agroalimentàries són alguns dels projectes subvencionats.

També, en aquesta junta directiva s’ha proposat la candidatura de l’associació al nou període Leader i d’Altmaesports com a Grup d’Acció Local (GAL). A més, aquests dies s’iniciarà l’elaboració de l’estratègia de desenvolupament local participatiu del nou període.

El Grup d’Acció Local Altmaesports és una associació sense ànim de lucre constituïda el dia 11 de maig del 2016, quedant formada per entitats públiques i privades. La principal funció d’Altmaesports Leader és l’aplicació de les estratègies europees de desenvolupament rural a través del disseny, posada en marxa i gestió del nostre programa territorial de desenvolupament rural, que és el fruit del consens assolit entre els diferents col·lectius socials, econòmics i institucionals que els conformen i que contribueix a la millora del territori, de les empreses, de l’ocupació i de la qualitat de vida.

Directe