L’Associació Cultural Benassalenca presenta dos tallers creatius

Un taller de ‘collage’ i un taller de pintura seran els protagonistes els divendres 4 i 11 d'agost

Per tal de desconnectar de la rutina del dia a dia, l’associació ha preparat un taller creatiu de ‘collage’ amb perspectiva de gènere, i amb la figura de Sofia Salvador com a principal temàtica. També, s’ha organitzat un altre taller de pintura creativa ecosostenible. Així doncs, s’aconseguirà gaudir de la creació mitjançant uns valors i aprenent d’aquests. A més, el primer taller permetrà conéixer més a fons la figura de Sofia Salvador, una dona il·lustre, poeta i activista cultural.

Cal reservar

Totes les eines necessàries van incloses en el taller, no obstant això, des de l’organització animen a portar qualsevol material que puga resultar útil, com revistes, fulles d’arbres, etc. Els tallers són totalment gratuïts, gràcies al suport de l’Ajuntament de Benassal. Per a poder assistir cal reservar al telèfon 655803957. La data límit per a inscriure’s al taller de ‘collage’ del 4 d’agost és el dia 1 del mateix mes, i l’últim dia per a apuntar-se al taller de pintura del dia 11 serà el dia 8 d’agost.

Així doncs, aquests tallers permetran a veïns i veïnes treure eixa faceta artística, d’imaginació i creativitat que de segur tenen, i compaginar-la amb uns valors de gènere i medi ambient.

Directe