Aquest cap de setmana Morella acull el concurs de retalladors i d’emboladors

D’aquesta manera s'enceta la temporada taurina a la plaça de bous

Un any més, la plaça de bous de Morella serà l’escenari aquest dissabte de l’habitual concurs de retalladors i d’emboladors. Un concurs que enguany porta novetats en l’apartat de retalladors. I és que per aquesta edició, des de la Penya el Bou, s’ha decidit apostar per retalladors de nivell nacional, com Joanatan Estébanez, “El Peta”, vingut des d’Arganda del Rey, Aaron Grande de Berriozar, o Paquito Murillo d’Humanes, Madrid. Però també, de retalladors del territori com Ferran Dellà de Traiguera, Javi Sales de Cantavieja o Borja Gómez de Castelló, tal i com explica Brian Prieto, membre de la junta de la Penya el Bou.

Tots aquells que vulguen assistir ja poden comprar les entrades a través de la pàgina web morella.escenaonline, físicament a l’Oficina de Turisme o aquell mateix dia a taquilla. Des de la Penya el Bou animen a tots a gaudir d’aquests concursos ja consolidats dins de la programació taurina de la comarca.

Així, aquest dissabte s’enceta la temporada taurina a Morella a la plaça de bous i que continuarà el pròxim 6 d’agost amb el començament de les festes de Sant Roc de la localitat.

Directe