25 anys de la Fira de la Magdalena de Vilafranca

La fira del sector primari plenarà els carrers del municipi d’artesania, de ramaderia i d’un gran ventall d’activitats

El cap de setmana del 21, 22 i 23 de juliol arriba a Vilafranca la 25a edició de la Fira de la Magdalena. La fira del sector primari plena els carrers del municipi d’artesania, de ramaderia i d’un gran ventall d’activitats que fan que veïns i veïnes gaudisquen del cap de setmana.

El divendres començarà la Fira amb la presentació del llibre ‘Galetes i Ballantine’s’ d’Ismael Clavero. I a la nit, es portarà a terme el clàssic Concert Extraordinari de la Unió Musical de Vilafranca: “La quinta de Mahler”, dirigit per Pau Monfort. La música s’obrirà lloc en aquesta fira amb aquest concert, amb la cercavila de dissabte al matí de la Colla de Dolçainers i Tabaleters ‘El Soroll’, de Castelló, i amb el concert de Boleros amb Lola Bou i Manel Brancal, de dissabte a la nit.

Dissabte i diumenge a les 12 h es faran uns tallers d’artesania en els quals podrà participar tot aquell que vulga. A més, dissabte al matí es farà el XXIII Cross Popular de la Fira de la Magdalena a càrrec del Club TriPicaio, en el qual participaran xiquets i xiquetes de totes les edats, i que donarà pas a la inauguració oficial de la fira. L’esport també serà protagonista el diumenge al matí amb un rocòdrom i una tirolina patrocinats per Viunatura, a la Plaça de Bous.

També, la ramaderia té el seu moment en la fira. El dissabte genets i genetes fan un dinar de germanor a les Fonts del Llosar, i a la vesprada es durà a terme l’arribada a la secció ramadera i exhibició amb cavalls de la transhumància de ‘cabestros’ de la ramaderia El Gallo.

Directe