Asetmico reconeix la tasca del Club Ciclista Piño Fijo i al Club Tripicaio

El Llosar de Vilafranca ha acollit l'acte anual de lliurament dels premis dels empresaris turístics

L’Associació d’Empresaris Turístics de Morella i Comarca (Asetmico) ha triat Vilafranca per celebrar la trobada anual de l’associació i l’entrega de premis 2023. Es va celebrar el passat cap de setmana a la Mare de Déu del Llosar.

Enguany en l’entrega de premis, l’Associació empresarial va reconéixer al Club Ciclista Piño Fijo i al Club Tripicaio per tota la seua activitat esportiva al llarg de l’any. En acabar l’entrega, els i les assistents van poder gaudir d’un cóctel al restaurant l’Escudella amenitzat per una actuació musical.

L’Ajuntament de Vilafranca agraeix al col·lectiu d’empresaris turístics haver escollit Vilafranca per a la celebració de la trobada anual. A més, l’alcaldessa Sílvia Colom afirma que aquests actes “fan que estem tots més units i unides per avançar junts amb el turisme, els serveis i l’emprenedoria en els nostres pobles i en la comarca”.

Directe