Ja s’està muntant l’Aplec dels Ports

S'ha començat amb l’adequació de tots els espais per albergar la festa comarcal, d’ací quinze dies

Ja s’està muntant l’Aplec dels Ports

Quan falten quinze dies perquè comencen els actes de l’Aplec dels Ports, l’organització ja està treballant en l’adequació dels espais. Aquesta setmana els treballs s’han centrat a preparar els bancals, on aniran ubicats la zona d’acampada i les zones de pàrquing, així com instal·lar algunes infraestructures en els recintes de concerts.

Enguany, com en altres edicions, la majoria dels espais estaran ubicats a la zona de l’alameda. Tot i això, també es comptarà amb un escenari secundari, on s’albergaran les actuacions de la vesprada a la zona del Pla d’Estudis.

Perquè es puga dur endavant un bon Aplec, fa falta l’ajuda desinteressada dels veïns i veïnes del poble. Enguany, més de 350 persones ajudaran durant tot el cap de setmana en totes les tasques. És per això, que des de l’organització s’ha convocat una reunió amb tots ells per explicar-los tots els treballs.

Quan falten quinze dies els nervis ja es senten, i les ganes perquè arribe l’Aplec ja es nota entre els membres de l’organització.

Andreu Fabregat forma part de la Comissió organitzadora del 44è Aplec dels Ports

Tot i això, des de l’organització esperen que durant els quatre dies d’Aplec tot vaja bé, i inviten a tota la gent de la comarca i de comarques veïnes a gaudir de tots els actes programats del 27 al 30 de juliol.

Directe