La Biblioplatja obre una nova temporada

Amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal s’ha preparat una agenda plena d’activitats per a fomentar la lectura entre els més petits

La regidora de Cultura, Paula Cerdà, ha presentat aquest matí una nova edició de la Bibliplatja. Un any més s’oferiran els serveis de préstec i devolució de llibres, wifi gratuït, premsa diària i tauletes digitals per a poder realitzar consultes. D’altra banda, s’instal·larà una bústia fora de la Biblioplatja per facilitar la devolució dels llibres.

Cerdà ha destacat que un dels serveis més destacats de la Biblioplatja és la possibilitat de tramitar el carnet de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Segons indicava que es tracta d’un procés senzill que permet a l’usuari accedir a tot el fons bibliogràfic de qualsevol biblioteca de la Comunitat, així mateix, la regidora assenyalava que aquest carnet o el de la Biblioteca Municipal serà necessari per a poder participar en els tallers que s’han programat a la Biblioplatja.

Pel que fa a l’horari, Cerdà destacava que la Biblioplatja romandrà oberta fins a al 10 de setembre de dimarts a dissabte 10:30h a 13:30h i de 17:00h a 20:00h, mentre que els diumenges només obrirà de matí.

Programació per a
tota la família

Durant la roda de premsa també que s’ha presentat l’extensa programació d’activitats per als xiquets i tota la família en general amb l’objectiu d’apropar la Biblioteca i fomentar la lectura. Segons detallava la regidora Cerdà tots els actes es faran a la mateixa Biblioplatja.

Es tracta d’una vintena d’activitats amb tallers de reciclatge, escultures d’arena i fins i tot cuina, a més d’oferir lectures dramatitzades i Bebeteca, adreçada especialment als xiquets i xiquetes des dels 0 fins als 3 anys, amb lectura de contes, sons i estímuls perquè els més petits puguen gaudir de les històries.

Cerdà incidia que tota la programació es pot consultar a la Biblioteca Municipal i Biblioplatja, així també com al web https://biblioteca.vinaros.es/ i als fullets amb totes les activitats turístiques que properament es presentarà.

Directe