Peníscola presenta la XVI edició del Festival de Teatre al Carrer

Enfocat al públic familiar, es durà a terme per part de la companyia ScuraPlats, amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura

Peníscola presenta la XVI edició del Festival de Teatre al Carrer

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat la programació que arranca demà de la XVI edició del Festival de Teatre al Carrer. Enfocat al públic familiar, es durà a terme per part de la companyia ScuraPlats, amb la col·laboració del Institut Valencià de Cultura dins del Circuit Cultural Valencià.

El Festival comença demà dia 6 de juliol amb la representació “La Mar de B”, per a continuar el dia 13 amb “Animàtic”, i “La Banda en Marxa” el dia 20 ; “Monstres” el dia 10, ja a l’agost; el dia 17 “Satsuma 3.0”, i “A l’Abordatge” el dia 24.

“És un festival que creix any a any i que en aquesta edició repeteix també el Passeig Marítim, a més del nucli antic com a escenari” ha explicat la regidora de l’àrea de Cultura, Lidia Herrero, referint-se a la funció inaugural de demà, que s’emplaça al costat de la platja Nord, localització que se suma a l’habitual en la Bateria del Calvari, en ple cor de la ciutat emmurallada.

Directe