La Muixeranga dels Ports fa la primera actuació, amb uns 25 participants, a Atzaneta

Enguany estaran també a l'Aplec, l'últim cap de setmana de juliol

La muixeranga dels Ports ja ha pogut estrenar-se a la seua primera actuació a Atzaneta, uns dels pobles de l’Alt Maestrat. Un grup de jóvens que van començar els assajos ja fa un any i que han aconseguit recobrar la tradició i l’esperit dels tradicionals castells de tres. Cadascun d’una edat i d’un poble diferent.

Des de l’organització es vol recordar que no és indispensable determinada forma física, ja que n’hi ha molta part on es pot participar dins del castell així qui vulga participar no haurà de preocupar-se.

Aquest ha sigut la primera actuació on han participat 25 del voltant de 40 que són al grup, però que fa mesos que assagen i que espera poder participar en molt més actuacions i continuar rebent la partició de més veïns dels Ports que vulguen formar part d’aquesta tradició tan especial.

Pel que fa a la inscripció només s’ha de contactar en ells directament o per les xarxes socials de muixeranga dels ports i ho poden fer en qualsevol moment independentment de les actuacions futures.

Directe