Comença una nova edició del Campus d’Estiu l’Illa

Perquè els xiquets gaudisquen d’unes bones vacances , mentre els pares continuen amb la conciliació familiar

Comença una nova edició del Campus d’Estiu l’Illa

Aquesta setmana ha començat una nova edició del Campus d’Estiu l’Illa amb la participació de més d’un miler de xiquets i xiquetes, que s’han inscrit per a les tres quinzenes que s’oferirà aquesta iniciativa. Els petits gaudeixen d’una gran varietat d’activitats com robòtica, dibuix, jocs aquàtics, tallers o fins i tot eixides a diferents punts de la localitat, per tal que passen un estiu divertit i ple d’oci.

La regidora d’Educació, Maria Miralles, ha recordat que s’ofereixen tres modalitats del Campus d’Estiu Illa, Arts i Infantil al col·legi Jaume I i Campus Esport al Sant Sebastià. En aquest sentit, assenyalava que “cada any s’intenta oferir diferents alternatives perquè els pares i mares puguen inscriure als xiquets a la modalitat que consideren més divertida per als fills”. D’altra banda, recordava que també s’ofereix la possibilitat del servei de ludoteca per poder iniciar la jornada a les 8:00h i menjador per allargar-la fins a les 15:15h.

Per la seua banda, la regidora de Infància i Joventut, Lara Guadix, comentava que “el Campus d’Estiu l’Illa és un servei molt important per als veïns, on cada any són centenars els pares que inscriuen els fills perquè xalen d’unes vacances escolars actives, mentre continuen conciliant la vida laboral amb la familiar”. Segons indicava des de l’Ajuntament sempre es treballarà per oferir aquesta prestació i incloure les millores que ens traslladen els pares i mares per garantir un servei de qualitat.

Directe