Uns 160 xiquets comencen l’Escola d’Estiu de Vilafranca

Va començar el 26 de juny i s'allarga fins al 4 d'agost

Els més menuts i menudes de Vilafranca ja gaudeixen de les activitats de l’Escola d’Estiu 2023. Des de la setmana passada, xiquets i xiquetes ja participen en les diferents activitats amb temàtiques variades organitzades pels monitors i les monitores d’Esport i Diversió.

Amb excursions, eixides en bici, dies de piscina, jocs, treballs manuals, balls i la clàssica acampada, l’Escola d’Estiu ofereix un ampli ventall d’activitats que fa que els més joves s’ho passen en gran i permet a les famílies poder conciliar i organitzar millor el seu estiu. Aquest any han sigut un total de 160 els xiquets i xiquetes que s’han apuntat per a poder gaudir de totes elles.

L’Escola d’Estiu de Vilafranca es porta a terme del 26 de juny fins al 4 d’agost al poliesportiu i al camp de futbol, i té un horari de 8.30 h o 9.45 h fins a les 13.30 h.

Directe