L’escultora Cinta Barberà eleva a la categoria d’art els gestos més quotidians

El Mucbe acull ‘La vida en colors’, de l’artista vinarossenca, que exposa per primera vegada en solitari a Benicarló

Les últims obres de l’artista Cinta Barberà es poden visitar des d’ahir a la capella del Mucbe, reunides en una exposició, ‘La vida en colors’, que, com el seu nom indica, posa color als moments quotidians del dia a dia.

La regidora de Cultura, Museus i Patrimoni Cultural, María Teresa Pellicer, i la pròpia artista, han presentat una mostra, la primera en solitari de Cinta Barberà al Mucbe, que reflecteix, en paraules de la regidora «la seua particular visió de l’ésser humà i el seu entorn».

L’artista, formada a l’Escola Massana de Barcelona i directora de l’Escola Municipal d’Art de Vinaròs, ha subratllat que «l’exposició és fruit de la necessitat de veure-ho tot d’una altra manera». «He tingut ganes de posar-li color a la vida», ha dit. «I de pujar a la peanya moments quotidians del dia a dia, des de llegir un llibre fins a estimar, fer-nos un selfie o passar calor».

Efectivament, els colors tenen un protagonisme total en aquesta exposició, amb rojos, blaus, verds i coures absolutament espectaculars. I també el fang, el material per excel·lència en les obres de Cinta Barberà.

L’exposició es podrà visitar fins al 6 d’agost.

Directe