Peníscola celebra la processó marítima en el dia de Sant Pere

Les autoritats han protagonitzat un homenatge a les víctimes del temporal marítim que va assotar la costa de la província

Peníscola ha celebrat aquest matí la festivitat de Sant Pere, amb la tradicional missa de mariners, a la qual han assistit representants del sector i de la “Confraria de Pescadors Sant Pere” de la ciutat.

Després de la celebració litúrgica s’ha iniciat la processó de la imatge del patró dels mariners pels carrers empedrats de la ciutat, encapçalada pels membres del Capítol de la Confraria, la corporació municipal amb l’alcalde, Andrés Martínez, al capdavant, així com la Cort d’Honor de les Festes Patronals.

El recorregut ha finalitzat en el port pesquer on, com es fa des de 2011 i amb motiu del seu centenari, les autoritats assistents a l’acte han protagonitzat un homenatge a les víctimes del temporal marítim que va assotar la costa de la província.

A continuació, les barques de pesca han acomplit la tradició d’eixir en travessia marítima per a acompanyar la imatge de Sant Pere, processó en la qual han participat també la Reina i Dames.

Directe