“Continuarem lluitant per a veure quants treballadors es poden quedar i en quines condicions”

Avui s'està produint la darrera reunió entre els sindicats i la direcció de la Marie Claire

L'interior de la fàbrica, en una imatge d'arxiu

Els sindicats UGT i CCOO es reuneixen per última vegada aquest dimecres amb la direcció de Marie Claire per a signar l’extinció dels llocs de treball de manera consensuada i veure quines possibilitats existeixen que un percentatge de treballadors continuen en l’empresa, així com per a establir les condicions en què continuarien treballant.

Segons ha explicat a Europa Press el president del Comité d’Empresa, Cristobál Monfort, la majoria dels treballadors deixarà de treballar a la fi d’aquesta setmana. “Continuarem lluitant per a veure quants treballadors es poden quedar i en quines condicions”, ha subratllat.

La direcció de Marie Claire va comunicar als sindicats recentment la seua intenció de liquidar la companyia i procedir a un “ERE total”, al no haver trobat cap inversor, segons van confirmar UGT i CCOO en un comunicat.

L’empresa va anunciar la seua intenció de tancar la seua planta situada a Vilafranca i de sol·licitar la declaració de concurs de creditors de manera voluntària per a procedir a l’extinció de la companyia.

Marie Claire, que compta en l’actualitat amb una plantilla de 214 persones, té actiu fins l’1 de juliol un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) per a 130 treballadors de la planta vilafranquina, on en aquest moment treballen unes 90 persones en producció.

Directe