Detingudes 11 persones per robatori amb violència i lesions greus a Vinaròs

En alguns casos gravaven les agressions per difondre-ho a les xarxes socials

El passat dia 21 de juny, la Guàrdia Civil en col·laboració amb la Policia Local de Vinaròs, han procedit a la detenció d’11 homes d’entre 18 i 22 anys d’edat, com a presumptes embosses d’almenys dos delictes de robatori amb violència i intimidació amb resultat de lesions greus a les víctimes.

Les investigacions dutes a terme per la Guàrdia Civil es van iniciar el passat dia 18 de juny, en tindre coneixement de l’agressió grupal i robatori de telèfons mòbils, diners i una cadena d’or, a dos veïns de la localitat de 41 i 43 anys respectivament, ocorreguts el primer en Av. Jaume I entre les 4.00 i les 5.00 hores i el segon al Carrer Sant Gregori entre les 07.30 i les 08.00 hores.

En tots dos casos, els ara detinguts van albirar a les víctimes a les quals prèviament van seguir i van envoltar, forcejando amb ells per a sostraure’ls els efectes de valor que portaren, i quan aquests es van resistir van començar a donar-los punyades i colps tirant-los a terra on van continuar propinant-li puntades per tot el cos, arribant una de les víctimes a perdre el coneixement, sostraient-li els efectes mencionats.

La Guàrdia Civil va dur a terme nombroses gestions i l’obtenció d’indicis, que finalment van culminar amb la identificació dels presumptes autors, procedint-se en estreta col·laboració amb la Policia Local a la detenció de tots ells.

D’altra banda, es té constància que els agressors gravaven amb les seues terminals mòbils les agressions que posteriorment difonien en xarxes socials.

Tots els detinguts tenen antecedeixes policials per delictes violents contra la propietat i les persones, acumulant nombrosos incidents en la via pública amb vianants, comerços, consum de drogues als carrers i pertorbació de l’ordre.

La Guàrdia Civil contínua les investigacions en relació a altres fets similars ocorreguts en la població.

Els detinguts, juntament amb les diligències instruïdes, han sigut posats a la disposició del Jutjat d’Instrucció núm. 3 de Vinaròs en funcions de guàrdia, qui va ordenar l’ingrés a la presó de dos d’ells.

L’actuació ha sigut efectuada per efectius de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Vinaròs i la Policia Local d’aquesta localitat.

Directe