Els premis del Concurs de Microrelats Sergio Beser tanquen el Festival Literari

Enguany amb "La vida es bonita" s'homenatjava també a Josep Martí Gómez

El Club dels Amics de la Ràdio tancava la segona edició del Festival Literari amb l’entrega del IX Concurs de Microrelats Sergio Beser. Una proposta va nàixer per a recordar al professor Beser, i la seua estima per la literatura. Enguany, amb el concurs també s’ha volgut retre homenatge a Josep Martí Gómez. Per això la frase obligada d’aquest any era «la vida és bonica» unes de les últimes paraules que Martí Gómez li va dedicar al seu nét.

Amb tot el guanyador en categoria d’adults ha estat Jesús Sánchez Aroca amb “La Llar”, seguit de “El misteri de les roses” de Teresa Mora, “Filla, la vida és bonica” d’Elena Doménech Milián i “Pal·liatius” de Josep Bernat Santacreu.

Pel que fa a la categoria juvenil, el premi ha estat per a Marta Segura Boix amb “Quedar-se és lluitar” i a Judith Fábregas amb “Tot l’enyor de demà”.

En la categoria infantil, la guanyadora ha estat Ángela Ripollés Dolz amb “Mil il·lusions”, en segon lloc, Miriam Sales Sorolla amb “El mas”; i tercer ha estat Adrian Segura Tomás per “La vida és bonica”

Finalment, en la categoria de tuits relats ha estat el de Manuel Pérez el que més ha agradat.

El jurat el qual ha estat presidit durant molts anys per Josep Martí Gómez ha estat format, un any més, per escriptors, professors, i periodistes com Fabricio Caivano, Víctor Maicas, Lluís Meseguer, Adolf Piquer, Narcisa Rambla i Jesús Sangüesa.

Directe