L’alumnat del col·legi de Vilafranca acomiada el curs

Els de 6è, a més, s'acomiaden del Blasc d'Alagó per encetar l'institut després de l'estiu

Els i les alumnes de primària del CEIP Don Blasco de Alagón de Vilafranca han dit adeu al curs 2022-2023 amb una gran varietat d’activitats i actes. A més, l’alumnat de sisé s’ha acomiadat per a sempre del col·legi, per a donar la benvinguda a una nova etapa a l’institut.

Primer, l’alumnat de cinqué i sisé va tocar una cançó amb ukeleles, que han aprés a tocar durant aquest curs, per donar la benvinguda a la resta de l’alumnat. Seguidament, es va portar a terme l’acte de graduació dels alumnes de sisé, en el qual es van fer diversos detalls als i les mestres i es van donar les orles a l’alumnat.

Després, xiquets i xiquetes agrupats per cicles van fer unes coreografies. I l’AMPA va donar el premi al concurs de logotip que es va realitzar fa un temps, la guanyadora va ser Vera Montoliu. També es va donar un detall a la resta de participants.

L’AMPA va ser, també, l’encarregada de patrocinar l’esmorzar i la posterior ‘Festa de l’espuma’, on xiquets i xiquetes van gaudir al màxim del seu últim dia de curs. La direcció del col·legi afirma que “tot i que la climatologia amenaçava, el temps es va comportar i va eixir un dia redó i molt bonic”.

Directe