Tots els alumnes dels Ports aproven el selectiu

Els 16 joves de Vilafranca i els 21 de Morella han superat amb èxit les proves d'accés a la universitat

Foto: @Ies_Els_Ports

Tots els alumnes de segon de Batxillerat de l’IES de Vilafranca que s’han presentat a la prova d’Accés a la Universitat han aprovat. Es tracta de la sisena promoció d’aquest jove institut de batxillerat que acull alumnat de Vilafranca, però també d’altres poblacions veïnes, fins i tot de la veïna província de Terol, especialment de Cantavella. Aquesta promoció l’han conformat 16 alumnes.

Alfonso Roig, director de l’IES Vilafranca

També hi ha hagut 100% d’aprovats en l’Avaluació per a l’Accés a la Universitat en L’IES Els Ports de Morella.

21 alumnes han realitzat les proves enguany després de superar amb nota el curs de segon de batxillerat. Ja ens estem acostumant al fet que tots els que arriben al selectiu des dels nostres Instituts aproven, i això és conseqüència de la qualitat de l’ensenyament en aquests centres, a més, per descomptat, de l’esforç dels estudiants d’ací dalt.

Directe