Els treballadors de la Marie Clarie esgotaran el temps, buscant les millors condicions

Han de tindre una nova reunió amb l'empresa abans del tancament

El Comité de treballadors i els directius de l’empresa Marie Claire continuen sense arribar a un acord. Aquest dimecres es produïa una nova reunió entre les dues formacions per tal de trobar una solució i així revertir el destí de la tèxtil vilafranquina.

Segons explicaven els representants dels sindicats, després de la reunió, continuen sense arribar a un acord que garantisca un pla de viabilitat industrial al municipi, ni unes condicions acceptables per a l’eixida dels seus treballadors. Des dels sindicats també es destacava que s’intentarà esgotar el temps de negociació i no es firmarà cap expedient si no es compleixen les millors condicions per als treballadors de l’empresa.

Tot i que no hi ha data per a pròxima reunió, aquesta haurà de ser prompte, ja que l’1 de juliol s’haurien d’incorporar la resta de treballadors que ara mateix estan en ERTE. Així, la situació fins al 30 de juny continuarà sent de negociacions entre els sindicats dels representants dels treballadors i l’empresa Marie Claire. Si fins al moment no s’ha arribat a un acord, l’empresa estaria obligada a executar, per la seua banda, l’ERE d’extinció.

Directe