La Diputació presenta el III Circuit Cultural amb 130 actuacions en 121 pobles de la província

"Hem de tenir en compte que la majoria de pobles de la nostra província tenen menys de 1000 habitants"

Ruth Sanz és la diputada de Cultura en funcions

La diputada de Cultura en funcions, Ruth Sanz, han presentat el III Circuit Cultural que, en aquesta ocasió, durà 130 representacions a 121 pobles de la província. En total, han sigut 27 les companyies seleccionades per a aquest circuit que representaran 45 espectacles diferents. El circuit té una consignació pressupostària de 400.000 euros i, en el cas dels municipis de menys de 1.000 habitants, la diputació sufraga el 100% de les despeses de l’actuació.

Sanz ha assenyalat que en la Diputació de Castelló «la nostra aposta sempre ha sigut la cultura arribe a tots els pobles sense distincions». «Un circuit que tracta de recolzar les arts escèniques, la dansa, música, teatre de sala, teatre de carrer de les companyies professionals de la província de Castelló», ha afegit.

A més a més, la diputada en funcions ha destacat que “la nostra aposta sempre ha sigut la cultura de qualitat per a tots els pobles sense distincions, i hem de tenir en compte que la majoria de pobles de la nostra província tenen menys de 1000 habitants, per la qual cosa, en este cas, les actuacions del Circuit són sufragades al 100% per la Diputació de Castelló”.

Sanz ha afegit que este Circuit “ha sigut l’aposta de la Diputació de Castelló per a universalitzar l’accés a la cultura a tots els pobles de Castelló” i ha agraït als i les professionals que han format part dels comitès d’experts que han escollit les obres. “Una feina important feta per professionals de la província on s’ha primat la qualitat dels espectacles”, ha assenyalat.

Directe