Neleta Boo García serà la reina de les Festes Patronals de Benicarló 2023

El cartell que il·lustrarà les Festes és obra de l’arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa Caballer

Neleta Boo García serà la reina de les Festes Patronals de Benicarló 2023

Benicarló ja té reina per a les Festes Patronals de 2023. Es tracta de la jove Neleta Boo García, que va ser escollida el passat dissabte en un emotiu acte celebrat al Magatzem de la Mar que va comptar amb la presència d’autoritats, familiars i amics. Neleta Boo va ser l’única candidata a reina, de manera que no va ser necessari fer el sorteig.

A més de la reina 2023, que representa el Club de Tenis Fair Play de Benicarló, també es van presentar les joves que formaran part de la Cort d’Honor, que seran Marina Flores Esteller (Dama Popular), Teresa Foix Negre (Dama Popular), Daniela Capella Febrer (Associació dels Amics de Sant Gregori), Avril Martínez Ayza (Centro de Estudios del Maestrazgo), Ainara Pérez Salvador (Coral Polifònica Benicarlanda), Karla Pinós Sánchez (CBE Madison), Ana Juan Pitarch (Penya El Barranquet) i Elisa Forés Soriano (CD Benicarló). La dulcinea serà Meritxell Barajas Martí.

Pel que fa a la Cort Infantil, les dametes seran Julia González Santos, Laia Aicart Arrufat, Emma Carrillo Julián i Alba Urgilles Ortiz. Els dos cavallers infantils d’enguany són Izan Santana Cuartero i Arnau Monroig Sánchez.

Un altre dels secrets que es van desvetllar durant l’acte de dissabte va ser el cartell que il·lustrarà les properes Festes Patronals. L’autora és l’arquitecta i il·lustradora Anna Fonollosa Caballer, que ha creat una imatge que representa un instant de la festa, amb el centre històric com a punt neuràlgic, en tres nivells diferents: passat, present i futur. El cartell és un homenatge als 500 anys de Festes Patronals que es commemoren enguany.

Directe