La piscina municipal obrirà el dissabte 24 de juny i la de la Fàbrica Giner el 17

El termini de preinscripció per als cursos de natació està obert fins al 16 de juny i cal entregar el formulari a les oficines del CISE

La piscina de Morella, en una imatge d'arxiu

Morella es prepara per a l’arribada de l’estiu i posa a punt la piscina municipal i la de la Fàbrica Giner per a obrir en els pròxims dies. D’aquesta manera, l’obertura de la primera està prevista per al dissabte 24 de juny, mentre que la segona ho farà ja este cap de setmana, el dissabte 17. Ambdues tindran un horari d’11.00 hores a 20.00 hores. Cal recordar que, els abonaments són vàlids per a ambdues instal·lacions i s’han d’adquirir a l’Oficina de Turisme de Morella a partir d’avui. A més, amb el carnet anual del Centre Lúdic i Esportiu Jaume I també dona accés a aquestes instal·lacions.

La regidora de Promoció Econòmica, Mari Carmen Escuder, ha destacat que “a les dues piscines es fan treballs de manteniment i que durant els pròxims dies òbriguen al públic durant la temporada d’estiu”. L’edil ha explicat que “la piscina municipal obrirà la setmana que ve amb la nova zona de bany infantil i vestuaris”. Mari ha recordat que “els abonaments són vàlids per a les dues i s’han d’adquirir a l’Oficina de Turisme exclusivament, encara que les entrades es poden comprar en cadascuna de les piscines”. Finalment, ha remarcat que “ambdues compten amb servei de bar i terrassa, i la municipal comptarà amb cursos de natació”.

Cal recordar que l’abonament de les piscines de Morella és de 30 euros per a les persones majors de 12 anys i de 25 euros des de quatre fins a 12 anys. A més, les persones jubilades, amb carnet d’or, de família nombrosa o monoparental i de família d’acollida, se’ls aplicarà un descompte del 15% en l’abonament.

Cursos de
natació

La Piscina Municipal de Morella comptarà amb cursos de natació durant el mes de juliol. Així, la preinscripció per a organitzar els grups i horaris està oberta fins al divendres 16 de juny. Per a més informació, cal contactar amb el CISE a través del telèfon 964173118 o al correu electrònic ciseadmon@morella.net.

Directe