Es posa en marxa el servei de salvament i socorrisme de les platges

Des de l’Ajuntament es treballa en els últims preparatius per a donar inici a la nova temporada de bany

Es posa en marxa el servei de salvament i socorrisme de les platges

A les platges del Fortí, Fora del Forat i El Clot ha entrat en funcionament, des de l’1 de juny, el servei de salvament i socorrisme que es mantindrà actiu fins al 30 de setembre. Cal destacar que enguany els operaris disposen d’una nova caseta per a les platges del Fortí i Fora del Forat, adquirida per Turisme Vinaròs, per tal de garantir unes instal·lacions òptimes per atendre als banyistes.

L’horari és des de les 10:00h fins a les 19:00h i cal destacar que també s’ofereix el servei d’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda. Recordem que les dues platges del Fora del Forat i el Clot disposen d’un Punt d’Accessibilitat amb cadires i crosses amfíbies, així com zones d’ombra i vestuaris perquè les persones amb mobilitat reduïda també puguen gaudir del bany.

Horari de la
Tourist Info

Amb l’arribada del mes de juny s’ha ampliat l’horari d’atenció de la Tourist Info, per atendre als centenars de visitants que durant aquest estiu s’aproparan a Vinaròs per gaudir d’unes bones vacances. Fins al 30 de setembre el nou horari serà de dilluns a dissabte de 10:00h a 14:00h i de 17:00 a 20:00h, mentre que diumenges i festius serà d’11:00h a 14:00h.

Directe