Vilafranca presenta la programació del Capsigrany

El 9, 10 i 11 de juny és podrà disfrutar d'una extensa programació teatral

Vilafranca presenta la programació del Capsigrany

La mostra de teatre Capsigrany arriba com cada any, donant eixida a un cap de setmana ple d’activitats per als xicotets i el grans de cada casa. En la programació es pot trobar “espectacles de circ, música o dança entre altres tant al carrer com a la sala”, apunten en roda de premsa.

Amb aquest, seran 23 anys celebrant la mostra de teatre a Vilafranca i des de l’organització destaquen que “no sempre ha sigut fàcil trobar a qui participara en els espectacles tan originals i variats que s’oferixen durant el cap de setmana”.

Javier Soligó i Anna Querol formen part de l’organització del Capsigrany

L’agenda teatral començara el divendres per la vesprada amb l’obra que suposarà el llançament del programa cultural.

Serà la nit del divendres a les 21:30 és presentarà la mostra i a les 22h començarà “La Reina del Arga” que l’interpretarà Estefanía de Paz Asín. “L’obra va guanyar al 2021 el premi FETEN a Millor Interpretació i espectacle de Circ, recomanada a més per Redescena”.

La mostra continuarà endavant amb les obres de “Clic!” De JM Gestió teatral, seguida de “Al fin del camino” de Hortzmuga Teatroa. D’altra banda Circ Panic participarà amb “Mira’t”, un espectacle que combina teatre i circ.

El diumenge tancaran la mostra “Maria vol ser futbolista”, una obra on Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca ha donat suport a l’agencia Rocambolesc i conclourà el diumenge amb “Bambant pel carrer” per part de l’organització i La Xalera.

Directe